Please scroll down for english!

A nevem Krénn Imre, város- és természetfotós Budapestről.

Mint minden fotós én is igyekeztem megtalálni saját stílusomat, képi világomat, melyről mindenki azonnal megismeri képeimet.  Leggyakrabban napfelkeltekor, illetve naplementekor fotózok, mert számomra ilyenkor a legideálisabbak a fényviszonyok. A lemenő / felkelő nap fényei drámai hangulatot és színeket kölcsönöznek a városnak és a tájnak.

Városképeimen elsősorban az építészeti remekműveket komponálom össze a gyönyörű napfelkeltékkel és naplementékkel. Az embereket többnyire mellőzöm a képekről, hiszen nem akarom, hogy bármi is elvonja a figyelmet ezekről a látványosságokról, kivéve persze ha hozzá tesznek a történethez.

A tájképeken kiemelem a természet amúgy is gyönyörű részleteit, így az ismert tájak, helyek és természeti jelenségek új értelmet és érzelmi töltést nyernek.

Weboldalamon csak legsikeresebb és legnépszerűbb képeim láthatóak. Az eddigi összes képem pedig a Krenn Imre Photography nevű facebook oldalamon tekinthető meg.                                                                                  

           ............................................................................................

My name is Imre Krénn, urban and landscape photographer from Budapest, Hungary.

As the most photographers for me is also important to find my own photography style and perspective. Nowadays lot of people are recognize me from my pictures. And thats the main thing to me.

Most of my photos are taken during sunrise or sunset, because that is the best time to make dramatic pictures. The sky and clouds are crazy and the colors are warm and pleasant. I try to shoot photos without any people, only the sky with the beautiful architectural elements are in focus.

On my landscapes photos I try to add a different meaning and emotion to the well-known places.                               

On this website you only find the most successful photos! For all my shoots please visit my facebook page: Krenn Imre Photography